PDG. -5 - banner

Welkom op pdghealthservices.nl

Inspiratie

Gezond de zomer door!

7/18/2024 12:00:00 AM

Het lijkt erop dat de zonnige dagen nu toch eindelijk doorkomen, en dat werkt goed voor onze gezondheid! Want zonnige dagen en lange avonden bieden een perfecte gelegenheid om in de buitenlucht te werken aan onze gezondheid en welzijn. Maar hoe weet u nu hoe gezond u eigenlijk bent? Bij PDG Health Services bieden wij Preventief Medische Onderzoeken (PMO) aan, die een uitgebreid inzicht kunnen geven in uw gezondheidstoestand.

De zomerperiode is het ideale moment om te werken aan uw (fysieke en mentale) gezondheid

Fysieke buiten activiteiten

Zodra de zon zich laat zien en de avonden langer worden zijn er talloze mogelijkheden om actief te zijn en er een gezonde leefstijl op na te houden. Denk hierbij aan: wandelen, fietsen, zwemmen of gewoon tuinieren. Al deze fysieke activiteiten zorgen voor een algehele fitheid door onder andere het verbeteren van de cardiovasculaire gezondheid en spierkracht, maar geeft zeker ook een boost voor uw mentale gezondheid!

Zonlicht

Vitamine D is een essentiële vitamine voor sterke botten, een goede stemming en immuunsysteem. Naast dat velen het heerlijk vinden om lekker van het zonnetje te genieten is zonlicht ook nog eens een natuurlijke bron van Vitamine D.

Gezonde voeding

Verse groenten en fruit dragen bij aan een goede gezondheid en vitaliteit vanwege de hoeveelheid vitaminen, mineralen en antioxidanten. In de zomer zijn er vaak heerlijke groenten en fruit beschikbaar (vaak ook voor een betere prijs) waarmee gezonde maaltijden bereid kunnen worden.

Mentale ontspanning

De zomervakantie biedt de kans om stress te verminderen door goed tot rust te komen en te genieten van een ontspannen sfeer. Leuke sociale activiteiten met familie of vrienden maar ook tijd doorbrengen in de natuur zorgen voor een bevordering van mentale welzijn en emotionele balans.

Waarom een PMO?

Hoewel de zomer veel kansen biedt voor een gezondere levensstijl, is het ook belangrijk om te weten waar u staat op het gebied van gezondheid. Preventieve medische onderzoeken kunnen hierin helpen door een uitgebreid beeld te geven van uw huidige gezondheidstoestand. PDG Health Services koppelt middels een persoonlijk rapport uw resultaten aan u terug. Met de resultaten van uw PMO weet u of u al een gezonde leefstijl op na houdt, of dat er deze zomer (en daarna) werk aan de winkel is. Met de adviezen die door de professionals van PDG Health Services worden gegeven tijdens het advies gesprek en worden vermeld in uw persoonlijk rapport, kunt u vervolgens aan de slag.

De combinatie van zomer én een PMO

De zomerperiode is dus een uitgelezen kans om te (blijven) werken aan uw gezondheid en welzijn. En door gebruik te maken van de PMO’s van PDG Health Services kunt u een helder inzicht krijgen in uw gezondheidstoestand en de nodige stappen ondernemen om gezond te blijven of te worden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak voor uw organisatie te maken en start deze zomer het pad naar een betere gezondheid voor uw medewerkers.

Laatste nieuws